Võida Philipsi pardel SensoTouch 3D

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
pardel Philips SensoTouch 3D
pardel Philips SensoTouch 3D Foto: Philips

Postimees.ee korraldab koostöös Philipsiga 13. juunist kuni 19. juunini kampaania, kus kõigi mängu tingimusi täitnud osalejate vahel loositakse välja innovaatiline pardel SensoTouch 3D RQ1260CC. Lisaks loositakse välja ka kaks komplekti NIVEA for Men tooteid.

Ergonoomilise käepidemega uue Philipsi pardliga on igal mehel veelgi kergem saavutada ideaalne välimus. See ei ole loodud mitte ainult habemeajamisfunktsiooni silmas pidades, vaid sellega töötades on tulemuseks ideaalselt pehme ja ärritustevaba nahk.

Pardlisse on instaleeritud UltraTrack, innovatiivne raseerimispea ja Speed XL raseerimisterad. Pardlil on kolm spetsiaalset rada: normaalsetele karvadele, pikkadele karvadele ja habemetüükale. Habemeajamisel aitab kaasa nahasõbralik täppispiirel. Sileda ja mugava tulemuse tagab libisemist soodustav ja nahaärritust vähendav SkinGlide. Aquatec tihend võimaldab valida ka värskendava märgraseerimise.

SensoTouch 3D pardlil on paremaks juhtimiseks mugav käepide, mis näitab pardli laadimise või puhastamise vajadust.

Et loosis osaleda, saada SMS numbrile 13553, märksõnaga „Philips“, SMSi hind on 1€. Auhinna võitja nimi avaldatakse 20. juunil artiklis ning võitjaga võetakse ka ühendust.

Mängu peaauhinnaks on SensoTouch 3D RQ1260CC, mille orienteeruvaks jaemüügihinnaks on 279€. Lohutusauhindadeks loositakse välja kaks kompekti NIVEA for Men tooteid meestele, mis sisaldavad:
- näokreemi tundlikule nahale
- antibakteriaalse kaitsega habemeajamisjärgset balsamit Silver Touch
- huulepulka Active Care
- näopesugeeli tundlikule nahale
- kõõmavastast šampooni normaalsetele juustele
- antibakteriaalse kaitsega habemeajamisgeeli Silver Protect
- Style Freeze Cracling viimistlusgeeli
- deo roll-on.
 

Pardli võitja telefoninumber on 52***56.
Nivea komplekti võitjad on 53***916 ja 58***795.

Võitjatega on ühendust võetud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles