Vanalinna tänavale pandi joogikraan

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joogivee kraan Tallinna vanalinnas
Joogivee kraan Tallinna vanalinnas Foto: Tallinna Vesi

AS Tallinna Vesi paigaldas Tallinna Harju ja Kuninga tänava nurgal asuvale kõnniteele joogivee kraani, millest inimestel on võimalik tasuta võtta puhast joogivett.

Kraani paigaldamise eesmärk on kutsuda inimesi üles kraanivett jooma ja ise kraanivee kvaliteedis veenduma. Kraan jääb tänavale terveks suveks.

Kraani paigaldamine on osa laiemast teavituskampaaniast «Joo kraanivett», mille eesmärk on juhtida inimeste tähelepanu vastutustundlikule keskkonnakasutusele ning kutsuda üles valima joogiks kraanivett, ütles ettevõtte kliendikommunikatsiooni juht Mariliis Topp.

«Lisaks kraanivee suurepärasele kvaliteedile juhime tähelepanu ka pudelivee ja kraanivee hinnavahele, mis võib olla lausa tuhandekordne. Pudelivett eelistades tasub tarbija ka tootmise, pakendamise, transpordi ning turundamise eest,» selgitas Topp.

Ülemiste Veepuhastusjaama juht Riho Sobi sõnul on pealinna kraanivesi nii kvaliteetne, et seda võib julgelt eelistada pudeliveele. «Veekvaliteet on aegade parimal tasemel ning vastab kõigile joogiveele seatud nõuetele,» kinnitas Sobi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles