Kook: miks Laar võttis endale kaks poliitilist nõunikku ja räägib koondamistest?

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Aaviksoo, Margus Tsahkna, Mart Laar ja Indrek Raudne IRLi valimispeol tulemusi jälgimas.
Jaak Aaviksoo, Margus Tsahkna, Mart Laar ja Indrek Raudne IRLi valimispeol tulemusi jälgimas. Foto: Kaarel Tigas/ Õhtuleht

Rahvusringhäälingu uudistejuht Urmet Kook küsis, miks kaitseminister Mart Laar võttis endale kaks poliitilist nõunikku, kui ta samas peab vajalikuks ametnikkonna 10-protsendilist koondamist.

«Minu meelest on Laari ettepaneku puhul tegu populismiga: miks just koondada 10 protsenti, aga mitte 5 või 15,» küsis Kook Vikerraadio saates «Rahva teenrid».

«See on lahtisest uksest sissemurdmine, mida Mart Laar tegi. Miks Mart Laar võttis endale kaks poliitilist nõunikku, kui ta ministriametisse asus?» küsis Kook.

«Neist üks tegeleb avalike suhetega, on IRLi endine pressiesindsaja, samas kui kaitseministeeriumis on avalike suhete osakond olemas,» rääkis Kook.

«Mõlemad on noored poisid, mis nõu nad talle annavad?» küsis ta.

«Võibolla olnuks hea eeskuju, kui Laar poleks võtnud poliitilisi nõunikke? Praegu jätab tema algatus kampaanialiku mulje,» leidis Urmet Kook.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles