Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2011/06/13/625400t1h5f1a.jpg)
Valmistusaeg 25 minutit
6–8 keedukartulit
porru
150 g suitsusinki
2 hapukurki
1 sl õli
5 muna
1 dl vett
soola
pipart
2 tomatit
1 dl riivjuustu
Lõika kartulid ja sink kangideks või kuubikuteks, porru rõngasteks. Pruunista sink pannil õlis. Vähenda kuumust, lisa kartul ja porru. Prae läbi. Lisa pannile ribadeks lõigatud kurgid. Klopi lahti munad, lisa piim, sool ja pipar. Vala pannile. Kuumuta aeg-ajalt segades, kuni munasegu on hüübinud. Lao peale tomativiilud, raputa peale pipart ja riivjuustu. Kata pann kaanega ja kuumuta, kuni juust on sulanud.