Ida ja Lõuna prefekt vahetavad kohad

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kohv
Tarmo Kohv Foto: Peeter Langovits

Järgmise aasta 1. jaanuarist siirdub senine Lõuna politseiprefekt Aivar Otsalt juhtima Ida prefektuuri, Ida politsei ülem Tarmo Kohv siirdub aga vastukaaluks lõunasse korrakaitsjaid juhtima.


Vastava ettepaneku esitab politseipeadirektor Raivo Küüt homme siseministrile kinnitamiseks. Postimehele teadaolevalt on mõlemad politseijuhid kohavahetuseks oma nõusoleku andnud.

Siseministeeriumi pressiesindaja Kristina Leer ütles Postimees.ee'le, et ministri põhimõtteline nõusolek Kohvi ja Otsalti vahetuseks on olemas.

Tänavu lõpeb Otsalti ametiaeg Lõuna prefektina. Postimehe andmetel võidi Otsaltile pakkuda suure kuritegevusega Ida-Eesti prefekti kohta kui uut väljakutset ning tema senine kogemustepagas kulub prefektuuri töö edendamisel marjaks ära.

Kohvist sai Ida prefektuuri juht mullu 1. detsembril, kui ta vahetas sel kohal välja pensionile siirdunud Kalev Prillopi.

Loe lisaks!
Pihl välistab Otsalti kandidatuuri keskkriminaalpolitsei juhi kohale

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles