Tallinna kultuuriväärtuste ameti juhatajaks sai Aini Härm

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja Aini Härm vanalinna peävade avamisel.
Edgar Savisaar ja Aini Härm vanalinna peävade avamisel. Foto: Liis Treimann

Tallinna linnavalitsus nimetas tänasel istungil kultuuriväärtuste ameti juhataja ametikohale senise kesklinna vanema Aini Härmi.

Seoses kultuuriväärtuste ameti juhataja ametikohale nimetamisega 6. juulist vabastatakse Härm kesklinna vanema ametikohalt 5. juulil. Kuni uue linnaosa vanema ametisse nimetamiseni täidab kesklinna vanema ülesandeid linnaosa vanema asetäitja Jüri Lump.

Härm on 1986. aastal lõpetanud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia muusikapedagoogi ja koorijuhina. Ta on töötanud Tallinna ametiasutustes erinevatel ametikohtadel, viimati ajavahemikul 2007 - 2009 linnakantselei arenguteenistuse arengukavade osakonna juhatajana ja 2009. aasta lõpust kesklinna vanemana.

Härmil on laialdased teadmised ning kogemused kultuuri ja hariduse valdkonnas, tal on suuremahuliste kultuuriürituste (Tallinna vanalinna päevad) korraldamise kogemus. Härmil on ka tippjuhi kogemus avalikus teenistuses, samuti väljakujunenud liidriomadused ning hea esinemis- ja läbirääkimisoskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles