Siseminister kinnitas politseiprefektide vahetuse

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kohv.
Tarmo Kohv. Foto: Peeter Langovits.

Siseminister nõusuts täna politseipeadirektori ettepanekuga nimetada uueks Lõuna politseiprefektiks Tarmo Kohv ning uueks Ida politseiprefektiks Aivar Otsalti.

Siseminister Jüri Pihl nõustus politseipeadirektori ettepanekuga ja tõdes, et Tarmo Kohv on väga võimekas ning suurte kogemustega politseijuht, kes on ennast politseistruktuuris erinevatel ametikohtadel  veenvalt tõestanud.

«Tarmo Kohvilt kui võimekalt  liidrilt  ootan  uuendusi Lõuna politsei töökorralduses ning prefektuuri kindlakäelist juhtimist,» sõnas Pihl.

Sama meelt on ka politseipeadirektor Raivo Küüt. «Ida prefektuuri hoo ja pühendumisega aasta aega juhtinud Tarmo Kohvile olen selle ettepanekuga pakkunud uut ja tõsist väljakutset,» ütles Küüt.

Ühtlasi tegi politseipeadirektor siseministrile ettepaneku nimetada Aivar Otsalt Ida politseiprefektiks, millega Jüri Pihl ka nõustus.

«Aivar Otsalti kui ühe staažikama politseijuhi praktilist kogemust arvestades, olen kindel, et ta suudab ka Virumaal tulemuslikult politseiasutust juhtida ja viia edasi seal alustatud tegevusi loodava sisejulgeoleku ühendasutuse kontekstis,» lisa politseipeadirektor.

Tarmo Kohv on sündinud 1968.aastal Tallinnas. Ta on lõpetanud Sisekaitseakadeemia ja töötab politseis alates 1991.aastast.

Aivar Otsalt on sündinud 1964.aastal Tartus. Ta on lõpetanud Tartu Riikliku Ülikooli ja Sisekaitseakadeemia. Politsei ridades on ta ametis alates 1992.aastast.

Mõlemad prefektid alustavad tööd uuel ametikohal 1. jaanuaril 2009 ja nad nimetatakse ametisse 5 aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles