30 tonni põlevkiviõliga tsisternauto paiskus ümber

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Pärnumaal Toris.
Avarii Pärnumaal Toris. Foto: Postimees.ee lugeja

Pärnumaal Toris läks eile kella 14.24 ajal ümber tsisternauto 30 tonni põlevkiviõliga, paiskudes otsa vastassuunas liikunud sõiduautole Volkswagen Sharan.

Sõiduautos olnud kolmeliikmeline pere pääses šoki ja kriimustustega, kirjutab Pärnu Postimees. Veokijuhile ja kaassõitjale anti kohepeal esmaabi ja lubati kodusele ravile, teatas Pärnu politsei pressiesindaja.

Politsei teatel kaldus 36-aastase Eduardi juhitud haagisega veoauto Scania Pärnu –Tori tee 21. kilomeetril vastassuunavööndisse, kus paiskus külili ning põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga Volkswagen, mida juhtis 40-aastane Janno.

Veoki tsisternhaagises oli 30 tonni põlevkiviõli, mis pumbati ümber teise tsisterni. Keskkonnareostust ei tekkinud.

«Auto on täiesti sodi. Rattad tulid alt ära, löök muljus auto külje 15 sentimeetrit sissepoole. Peame hakkama teist sünnipäeva tähistama, sest kui tsistern oleks meie autole peale kukkunud, poleks meist midagi järgi jäänud,» selgitas sõiduautos olnud Elle.

Pärnu Postimehe andmetel olid mõlema auto juhid kained.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles