Tallinnas põles jaaniõhtul kolm mahajäetud maja

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punane kukk.
Punane kukk. Foto: Lennart Rikk

Tallinnas tuli päästjatel 23. juuni õhtul tervelt kolme mahajäetud maja kustutamas käia.

23. juunil kell 17.05 teatati häirekeskusele tulekahjust Mustamäe linnaosas Männiliiva tänaval, kus mahajäetud majast tõusis suitsu. Sündmuskohale sõitnud Nõmme päästjad leidsid eest prügipõlengu tühjalt seisvas majas. Kella 17.24 oli põleng kustutatud.

23. juunil kell 22.05 tuli häirekeskusele teade Põhja-Tallinnast Sepa tänavalt, kus põles mahajäetud hoone. Kahekordset puidust hoonet sõitsid kustutama Nõmme ja Kopli päästjad. Tulekahju kustutati kella 22.45 ajal. Inimesed põlengus kannatada ei saanud. Tulekahju põhjus on arvatavalt süütamine.

23. juunil kell 23.35 sai häirekeskus teate, et Pirital Helmiku teel põleb mahajäetud maja. Päästjad sõitsid sündmuskohale, kus põles ühekorruselise maja katus täies ulatuses lausleekides. Põleng kustutati kella kaheks öösel, inimesed tulekahjus kannatada ei saanud. Põlengu põhjused selgitab uurimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles