NATO kohtumine toob Tallinna liikluspiiranguid

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinik piiramas Tallinnas liiklust Inglise kuninganna visiidi ajal kaks aastat tagasi.
Politseinik piiramas Tallinnas liiklust Inglise kuninganna visiidi ajal kaks aastat tagasi. Foto: Peeter Langovits

Homme ja ülehomme Tallinnas toimuv NATO kaitseministrite kohtumine toob kesklinna mitmeid liikluspiiranguid ning lühiajalisi liiklusseisakuid.

Julgestuspolitsei andmetel tekib tulenevalt delegatsioonide liikumisest lühiajalisi liiklusseisakuid homme ja ülehomme Tartu maanteel lennujaama ja Radisson SAS hotelli vahelisel lõigul ning nendest annavad teada liiklust reguleerivad politseinikud.

Delegatsioonide liikmed ja üritust kajastavad välisajakirjanikud peatuvad Tallinna hotellides, põhiliselt Radisson SASis. Ainuke liikluseks suletud tänav on Kuke tänav, mis asub vahetult Radissoni taga.

Weizenbergi tänaval ja Toompeal on parkimine piiratud ainult homme alates kella 16. Parkimiskeelu ala on tähistatud ajutiste liikluskorraldusvahenditega.

Alates homsest kuni neljapäeva õhtuni on hotell Radisson SAS (sealhulgas ka restoranid Madisson ja Lounge24) külastajatele suletud.

Restoranis Madisson on avatud 12. ja 13. novembril rahvusvaheline pressikeskus, kuna NATO-Ukraina kõrgetasemelisi konsultatsioone on kajastama tulemas ligi 40 välisajakirjanikku.

Rahvusvahelise Kaitseuuringute Keskuse (RKK) korraldatavale üritusele on tulemas ka USA kaitseminister Robert M. Gates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles