ERR.ee: küberkaitsekeskuse juht ei välista koostööd Venemaaga

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paraadpilt Brüsselis küberkaitse kompetentsikeskuse koostööleppe allkirjastanud seitsme NATO liikmesriigi kaitseväe esindajatega. Pildil vasakult neljas Eesti kaitseväe juhataja kindralleitnant Ants Laaneots.
Paraadpilt Brüsselis küberkaitse kompetentsikeskuse koostööleppe allkirjastanud seitsme NATO liikmesriigi kaitseväe esindajatega. Pildil vasakult neljas Eesti kaitseväe juhataja kindralleitnant Ants Laaneots. Foto: Kaitsejõudude peastaap.

Kooperatiivse küberkaitsekeskuse ülem kolonelleitnant Ilmar Tamm ei välista, et keskus võib tulevikus teha koostööd ka Venemaaga.

Tamm ütles ERR Novostile, et kui Venemaa soovib küberkaitsekeskusega koopereeruda, tuleb koostöö valdkondades kokku leppida, teatasid ERR Uudised.

«Tuleks läbi arutada, millised on meie ühised huvid ja mida me tahaksime koos teha,» selgitas Tamm.

Tallinnas paiknev küberkaitsekeskus sai Põhja-Atlandi nõukogu poolt NATO akrediteeringu ning keskusele omistati rahvusvahelise sõjalise organisatsiooni staatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles