Kalkunitšilli sulajuustuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalkunitšilli sulajuustuga
Kalkunitšilli sulajuustuga Foto: Jaan Heinmaa

Neljale

600 g kalkuniliha
1 keskmine sibul
2 purki purustatud tomatit
2 küüslauguküünt
4 sl sulatatud juustu
Santa Maria kuivatatud peterselli
Santa Maria tšillimaitseainet
Oliiviõli
Riisi
Santa Maria kivisoola (Rock salt)
Santa Maria Tellicherry pipart


Haki kalkuniliha kuubikuteks ja prae kuumal pannil õliga, lisa juurde hakitud sibul. Kui sibul on omandanud klaasia välimuse, lisa juurde küüslauk, sool, pipar, tšillimaitseaine ja sega hoolikalt. Kõige lõpus lisa purustatud tomat ja lase vaiksel tulel podiseda umbes tunnike. Vahetult enne serveerimist sega juurde merevaik ning serveeri koos riisiga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles