Savisaar: tänu objektiivsele linnameediale on Tallinn elamissõbralikum

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tallinna linnapea Edgar Savisaar teatas täna linnavalitsuse pressikonverentsil, et keskerakondlik linnavõim on kolme aastaga muutnud Tallinnat elamissõbralikumaks ning oluline roll on selles linnavalitsuse ajalehel Pealinn.

«Oleme jõudnud nii kaugele, et homme tähistab Tallinna keskerakondlik linnavalitsus oma 3. aastapäeva ja ma usun et see on suur sündmus nii Tallinna rahvale kui ka Tallinna linnavalitsusele,» märkis Savisaar täna.

Ta lisas, et peatselt saab temast ja praegusest linnavalitsusest kõige pikemalt pärast Eesti taasiseseisvumist linna juhtinud linnapea ja linnavalitsus. Savisaar märkis, et Anton Uuesson oli aastatel 1919-1934 linnapea 15 aastat järjest ning lisas, et keskerakondliku linnavalitsuse kolm aastat on alles algus.

Keskerakondliku linnavalitsuse tegemiste kohta viimase kolme aasta vältel lausus Savisaar, et linnavalitsus on päris palju ära teinud Tallinna elamissõbralikumaks muutmisel.

«See, kuidas info inimestele on suurenenud, kuidas objektiivse info allikana on taastatud Pealinn ja Stolitsa,» tõdes linnapea. «On suurendatud teenindus- ja nõustamissaale linnavalitsuse ja linnaosade juures. See on tähtis igale inimesele.»

Savisaare sõnul on keskpartei võimulolemine Tallinnas näidanud, et väide justkui võimul olemisega kaotatakse populaarsust, vale.

«Meie puhul on vastupidi,» lausus ta. «Selle ajaga, mil Keskerakond on võimul olnud, on toetus kasvanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles