Krõbedad vahvlid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krõbedad vahvlid
Krõbedad vahvlid Foto: Jaan Heinmaa

4 dl jahu
2 sl suhkrut
1,5 tl küpsetuspulbrit
½ tl soola
3,5 dl piima
2 suurt muna (või 3 väiksemat)
6 sl sulatatud võid
tuhksuhkrut ja vahvlipanni määrimiseks õli
serveerimiseks vahtrasiirupit ja kergelt klopitud vahukoort

Sõelu kõik kuivained kaussi ja sega läbi. Klopi munad lahti ning lisa piim ja sulatatud või. Ühenda kuivained vedelikega ja mikserda aeglasel kiirusel, kuni tainas on ühtlane. Lase vahvlitainal tunnike toatemperatuuril taheneda. Määri vahvliküpsetaja õliga ning valmista krõbedad vahvlid. Sõelu kaunistuseks tuhksuhkrut, nirista vahtrasiirupit või meki koos klopitud vahukoorega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles