Naaber ähvardas Oleg Sõnajala tütart jaaniõhtul pussnoaga

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtjad Andres (vasakul) ja Oleg Sõnajalg
Ettevõtjad Andres (vasakul) ja Oleg Sõnajalg Foto: Raigo Pajula

Tuuleärimees Oleg Sõnajalg kaalub politseisse avalduse tegemist, kuna möödunud nädalal oma Salme koduõuel jaaniõhtut pidades ähvardas naabrimees tema tütart pussnoaga.

«Tegime jaanituld umbes sajakonna meetri kaugusel oma majadest ning minu väike tütar läks ühe külalisega majast midagi tooma, kui majadeni viiva tee juures silmnähtavalt joobetunnustega ja väga agressiivne naabrimees tee peale ette tuli ja pussnoaga vehkima hakkas,» lausus Oleg Sõnajalg, kirjutas Meie Maa.

Mehe sõnul jooksis tütar ehmatusest põõsasse ja helistas karated oskavale vennale ja temal õnnestus naaber, kelle ühes käes helkis pussnuga ja teises käes oli noa tupp, maha rahustada.

Kogu tüli sai Oleg Sõnajala kinnitusel alguse sellest, et üks nende laste jaaniõhtu külaline soovis oma perega Sõnajalgade maal telkida, kuid püstitas telgi ekslikult naabri maale.

Sõnajala sõnul on kohaliku konstaabli arvates kuriteo koosseis olemas, kuid ta pole veel otsustanud, kas teeb politseisse juhtunu kohta avalduse või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles