Vaido Petseri kitarrid on väheste kaunistustega. Lihtsus sobib ta meelest põhjamaise temperamendiga hästi. Tema pillil on vaid mõni disaini eripära. Näiteks lõpeb kitarrikael kõlaava kohal sinusoidse lõikega, mis annab võimaluse paigutada sõrmlauale ka 20. astmetraat. Tavaliselt on astmetraate sõrmlaual 19. Samasugune sinusoidne lõige on kitarrikaela otsas. «See joon sümboliseerib heli võnkumist,» märgib mees. «Või vastandite ühtsust, sümboleid yin ja yang.»
Vaido Petseri kitarrid on väheste kaunistustega. Lihtsus sobib ta meelest põhjamaise temperamendiga hästi. Tema pillil on vaid mõni disaini eripära. Näiteks lõpeb kitarrikael kõlaava kohal sinusoidse lõikega, mis annab võimaluse paigutada sõrmlauale ka 20. astmetraat. Tavaliselt on astmetraate sõrmlaual 19. Samasugune sinusoidne lõige on kitarrikaela otsas. «See joon sümboliseerib heli võnkumist,» märgib mees. «Või vastandite ühtsust, sümboleid yin ja yang.» Foto: Sille Annuk

Ma mängin ühe loo! See on siinsamas lõkke ääres tehtud, ütleb Vaido Petser, võtab pilli, kohendab väikest pakku jalatalla all ja alustab.

Kommentaarid
Copy