Roolijoodiku auto sai kolm pakkumist

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saare roolijoodiku auto leidis endale uue omaniku.
Saare roolijoodiku auto leidis endale uue omaniku. Foto: Kanal2

Kohtuotsusega roolijoodikult konfiskeeritud sõiduauto teistkordse enampakkumise käigus laekus Saare maavalitsusele kolm pakkumist.


«Kuna osalejatel on õigus kolme päeva jooksul pärast maavalitsuse otsuse teatavaks tegemist see vaidlustada, siis enne järgmist nädalat ei saa avalikustada, kes ja millise summa eest auto omanikuks sai,» ütles Saare maavalitsuse nõunik Anu Vares.

Kirjalikult laekunud pakkumised avati teisipäeval.

1994. aastal valmistatud ja varem Aare Kaldile kuulunud hõbedase Volkswagen Golfi alghind oli esimesel enampakkumisel 14 000 krooni, kuid kuna siis ei tundnud keegi masina vastu huvi, korraldas Saare maavalitsus veel teise enampakkumise ja määras auto alghinnaks 8400 krooni, kusjuures pakkumise esitajad pidid maksma tagatisraha 840 krooni.

Kohus langetas Saaremaal esmakordselt roolijoodikult sõiduauto konfiskeerimise otsuse tänavu 1. augustil.

Lisaks autost ilma jätmisele karistas kohus Aare Kaldi auto purjuspäi juhtimise eest 15 300 krooni suuruse rahalise karistusega ja võttis talt kaheks aastaks ära mootorsõiduki juhtimise õiguse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles