Laulu- ja tantsupidu saab vaadata ka HD kvaliteedis

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupidu.
Laulupidu. Foto: Aime Jõgi

Eesti Rahvusringhääling toob koostöös Elioniga tänasest kõik noorte laulu- ja tantsupeo ülekanded nutiTV vaatajateni HD telepildi kaudu. Elion lisas alates 29. juunist nutiTV kanalivalikusse kaks uut telekanalit Laulupidu ETV ja Laulupidu ETV2.

Kõrgresolutsioonilise telepildi nägemiseks on vajalik omada HD võimekusega televiisorit, samuti HD toega digiboksi (Motorola VIP1503). HD kvaliteet tagab kõrgema eraldusvõimega telepildi, samuti väga kvaliteetse ülekannete heli.

«Meil on väga hea meel, et saame vaatajateni tuua sellesuvise suure noortepeo ka kõrge kvaliteediga telepildi abil ja katsetada koostöös Elioniga HD võimalusi tuleviku tarbeks,» sõnas rahvusringhäälingu juhatuse liige Hanno Tomberg.  

HD resolutsioonis edastatakse järgmised ülekanded:

reedel 1. juulil kell 18.30 laulu- ja tantsupeo avamine
laupäeval 2. juulil kell 19.45 tantsupidu (ETV2) 
pühapäeval 3. juulil kell 8.55 laulu- ja tantsupeo rongkäik ja
 laulupidu
samuti alates kella 10.00-st laulu- ja tantsupeo rongkäigu saabumine lauluväljakule (ETV2) 

Elioni nutiTV kanalitel Laulupidu ETV ja Laulupidu ETV2 kantakse üle laulu- ja tantsupeo etendused HD resolutsioonis. Teistel aegadel näevad vaatajad antud kanalitel tavakvaliteedis telepilti. Mõlemad uued kanalid töötavad kuni 4. juuli varahommikuni.

ETV ja ETV2 ülekandeid noorte laulu- ja tantsupeolt saab jälgida ka internetis aadressil http://www.etv.ee/otse , samuti mobiiltelefonidel aadressil http://m.err.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles