Noor laulja: pidu on lahe, aga natuke hirmus ka

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrveküla kooli lapsed.
Kõrveküla kooli lapsed. Foto: Hanneli Rudi

Tartumaa Kõrveküla põhikooli mudilaskoori lauljale Elis Luigele meeldib laulupeol väga, kuigi aeg-ajalt on siin natuke hirmus ka.


«Laulupeol on lahe, aga natuke hirmus ka. Kardan, et äkki läheb midagi sassi,» rääkis üheksa-aastane Elis. Kartusel on ka pisut alust, sest korra eksis ta lauluväljaku sööklas ära.

Kõrveküla lauljad tulid peole eile. «Me oleme lisaks proovidele hästi palju poes käinud, palju raha kulutanud ja väga palju jäätist söönud,» selgitas Elis. Ka käidi eile tantsupidu vaatamas ja kuigi öörahu pidi ööbimispaigas algama juba südaööl, jätkus tüdrukutel üheksa-aastase Silvia Jallai sõnul juttu veidi kauemakski.

Mudilaskoorid laulavad tänavusel peol viis laulu ja kõigi Kõrveküla lauljate vaieldamatu lemmik on Arne Oidi ja Ellen Niidu «Suvelaul». «Kõige vähem meeldib meile Tauno Aintsi «Kordamiseks» (Tauno Aints ja Jaan Pehk), sest see on nii pikk,» selgitas Elis.

Eilne proovipäev tüdrukutele ei meeldinud, sest oli väga palav ja paljud vajasid esmaabi. «Ka meie koorist ühel tüdrukul läks esmaabi tarvis, sest ta ajas sööklas kuuma suppi endale jala peale,» ütles Anna-Maria Kern (10 a).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles