Politsei manitseb laulupeolt lahkujaid kannatlikkusele

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulu- ja tantsupeo rongkäigust osavõtjad jõuavad lauluväljakule.
Laulu- ja tantsupeo rongkäigust osavõtjad jõuavad lauluväljakule. Foto: Liis Treimann

Politsei annab teada, et kuna täna õhtul liigub XI noorte laulu- ja tantsupeolt koju suur hulk jalakäijaid, võib tekkida vajadus Narva maanteel liiklus ajutiselt sulgeda.

Kuna rahvast, kes laulu- ja tantsupeo lõppedes lauluväljakult koju hakkab liikuma, on üsna palju ning liiklus mõnda aega häiritud, palub politsei nii peolistelt kui teistelt liiklejatelt mõistvat suhtumist, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja.

Kõige kiiremini pääsevad liikuma need, kes tulid peopaika jalgsi või jalgrattaga, autoga liikujad peavad aga varuma kannatust.

«Et jalakäijaid on väga suur hulk, siis võib tekkida olukord, kus Narva maantee jääbki peolt lahkuvate jalakäijate ning busside päralt. See aga tähendab, et taksot ei pruugi olla võimalik tellida lähemale kui kesklinna,» hoiatas politsei, avaldades lootust, et liikluse nii ulatuslikuks sulgemiseks siiski vajadust ei teki.

Liiklusohutuse tagmaiseks võib tekkida vajadus sulgeda Narva maantee mõlemas suunas alates Smuuli teest Pronksi tänavani ning Pirita poolt Pirita teest kuni Saare teeni. Sellisel juhul pääsevad läbi vaid bussid. Autoga peopaika tulnud saavad lauluväljaku piirkonnast lahkuda Lasnamäe kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles