Välisministeerium: Minskis Eesti kodanikku kinni ei peetud

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pealtnägijate sõnul pidas miilits Eesti kodaniku kinni sanktsioneerimata meeleavaldusel, millele opositsioon oli pannud nimeks «Revolutsioon sotsiaalvõrgustike kaudu».
Pealtnägijate sõnul pidas miilits Eesti kodaniku kinni sanktsioneerimata meeleavaldusel, millele opositsioon oli pannud nimeks «Revolutsioon sotsiaalvõrgustike kaudu». Foto: SCANPIX

Välisministeerium teatas, et Valgevene võimudelt saadud vastuse kohaselt ei ole seal ühtki Eesti kodanikku siiski kinni peetud.

Valgevene miilits pidas kolmapäeval kinni ja toimetas kinnipidamiskohta ligi 40 Minskis rahumeelsel meeleavaldusel osalenud inimest, Interfaxi teatel oli kinnipeetute seas on ka üks Eesti kodanik.

Eesti esitas Valgevenele selle peale järelepärimise, millele vastuses teatati, et ühtki Eesti kodanikku tollel meeleavaldusel kinni ei peetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles