Ööbusse kasutas nädalavahetusel sadu inimesi

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna liinibuss.
Tallinna liinibuss. Foto: Peeter Langovits

Eelmisel reedel tööd alustanud ööbusse ja -trolle kasutas esimesel nädalavahetusel ligi 400 inimest.

Tallinna trammi- ja trollibussikoondise trolliliikluse osakonna juhataja Aleksander Kapponeni andmetel kasutas eelmisel nädalavahetusel öötrolli teenuseid ligi sadakond inimest, teatas Raepress.

Tallinna Autobussikoondise avalike suhete juht Sirje Roht ütles, et kuna möödunud nädalavahetusel oli Kaubamajas ostuöö, sõitis Lasnamäe suunal 45-60 inimest bussis. Kokku oli eelmisel nädalavahetusel ööbussides 283 sõitjat.

Ööbussid ja -trollid sõidavad pilootprojekti raames kuni 6. detsembrini reede ööl vastu laupäeva ning laupäeva ööl vastu pühapäeva.

Bussiliinidele nr 1A, 18 , 40, 60 ja 67 ning trollibussiliinidele nr 3 ja 6 lisati öösel kell 1 vastu laupäeva ja pühapäeva täiendav väljumine.

Liinide nr 1A, 18 ja 40 ööbussid väljuvad Postimaja kõrvalt Hobujaama peatusest. Liinide nr 60 ja 67 bussid ning trollibussid alustavad oma öist ringi tavapeatustest.

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul sõidavad bussid ning trollid oma igapäevasel marsruudil ja peatuvad nõudmisel kõikides liinil olevates peatustes. «Bussides ja trollides kehtivad tavalised sõidupiletid ning ka kõik sõidusoodustused,» lisas ta.

Ööbusside käima panemist nõudsid linnavalitsuselt nii volikogu tarbijakaitsekomisjon kui ka opositsiooniline Isamaa ja Res Publica liit.

 ARHIIV! Linnavalitsus keeldub kangekaelselt ööbusside töölepanemisest

Linnavolikogu hakkab kaaluma ööbusside käima panemist 

Abilinnapea ei näe võimalust öiseks bussiliikluseks 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles