Lendavad avokaadod ja kümme klišeed ehk kohtumine kuulsuse mälutreeneriga

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe ajakirjanikul Heelia Sillamaal on õnnestunud pääseda maailmakuulsa mälutreeneri Jim Kwiki külje alla ning panna teisi mõjutada suutev mees seekord tegema hoopis seda, mida tema tahab: tõsta käsi kõrva äärde!
Postimehe ajakirjanikul Heelia Sillamaal on õnnestunud pääseda maailmakuulsa mälutreeneri Jim Kwiki külje alla ning panna teisi mõjutada suutev mees seekord tegema hoopis seda, mida tema tahab: tõsta käsi kõrva äärde! Foto: Erik Tikkan

Kuigi võiks oodata, et ärimagnaadi, leiutaja, inseneri ja investori Elon Muski mälutreeneri Jim Kwiki käe all saavad kiirelt selgeks mälutrikid, on Kwik hoopis mees, kellelt õppida turundust.

Avastades seda, kuidas mul on hommikul ärgates meelest läinud maailmakuulsa mälutreeneri esinemine, mõistan, et arvatavasti oleks mul Jim Kwiki abi rohkem vaja, kui tema visionäärist kliendil Elon Muskil. Kuna vastupidiselt Muskile ei ole mul võimalust Kwikile eratundide eest miljoneid maksta, jooksen kiirelt Kultuurikatlasse, et võtta viimast Mindvalley Universityst, mille raames on mälutreener oma tee Eestisse leidnud.

Kwiki esinemise teiseks vaatuseks kohale jõudes lohutab minu kõrval istuv austraallane, et esimene pool oligi rohkem sissejuhatav ning järgmise kolme tunni jooksul hakkab nimekas külaline juba praktilisemaid näpunäiteid jagama.

Vaatamata minu skepsisele suudab mälutreener esimese lihtsa trikiga nii minu kui ka ülejäänud rahva näo naerule ajada küll. Nimelt käsib Kwik meil püsti tõusta, käe ette sirutada ja see võimalikult kaugele selja taha painutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles