Noorte vahupeo eel viidi alkoholi tarvitanud 15-aastane tüdruk haiglasse

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi.
Kiirabi. Foto: Elmo Riig.

Eelmisel nädalal toimus klubis Arena3 noorte vahupidu, kust toimetati haiglasse alkoholijoobes 15-aastane tüdruk. Ürituse korraldaja Meelis Eskola ütles, et  klubis alaealistele alkoholi ei müüdud.

Klubis Arena 3 toimus eelmise neljapäeva õhtul terrassi vahupidu, kuhu pääses sisse alates 16.eluaastast. Vahupeole oli kohale tulnud palju noori. Pealtnägijate sõnul viibis üritusel alkoholi tarvitanud alaealisi.

Politsei korrarikkumisi ei tuvastanud. «Tõepoolest on politseile neljapäeva öö jooksul teatatud, et Sadama tänaval ööklubis toimus pidu, kus võisid viibida alaealised. Politsei käis ööklubi juures ning vestles noortega. Klubi ees ei tuvastatud rikkumisi, kus alaealised oleksid joobes või alla 16-aastased,» kommenteeris Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindaja Aleksandra Solntseva.

«Vastab tõele, et kella 1.45 ajal teatati politseile joobes 15-aastasest tütarlapsest, kelle kiirabi viis haiglasse,» lisas Solntseva

Tallinna Kiirabi ravijuht Katrin Koort ütles Postimees.ee-le, et neljapäeva õhtul hospitaliseeriti Ida-Tallinna Keskhaiglasse 15-aastane tüdruk, kes oli tarvitanud alkoholi.

«Alkoholi klubis tarvitada alaealised ei saanud. Noored sai alkoholi kätte enne kui nad üritusele tulid,» ütles noorte vahupeo korraldaja Meelis Eskola.

«Alkoholi saavad noored kätte niikuinii. Kui ööklubi avati, siis ma olin ise ukse juures. Nägin, et parkla juures oli alkoholipudeleid,» lisas Eskola.

Eskola kinnitab, et klubis alaealistele alkoholi ei müüdud. «Aga ma ei saa kindlalt väita, et alkoholi tarbinud noori klubis see ei olnud.»

«Kiirabi käis kohal, seal oli üks tüdruk, kes oli suhteliselt läbi. See toimus klubi ees, tüdruk sisse ei pääsenud,» kommenteeris Eskola.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles