Tarbijakaitseamet: Õllesummer peab leidma lahenduse ka ühepäevapileti ostnutele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer Tallinna lauluväljakul
Õllesummer Tallinna lauluväljakul Foto: Jelena Rudi

Tarbijakaitseameti pressiesindaja Kadri Kauksi ütles, et teadaolevalt on mitmeid tarbijaid, kes olid müügikohtadest saanud The Cranberriese pileti asemel Õllesummeri päevapileti.

«Tarbijakaitseamet on suhelnud Õllesummeri korraldajaga ning viimane andis juba esmasel kontaktil teada piletite tagasiostmisest. Probleemid ilmnesid siis, kui amet sai signaali tarbijalt, kes müügikohast sai The Cranberriese kontserdi piletite asemel Õllesummeri ühepäevapääsme koos lubadusega, et sellega saab kuulata ka The Cranberries't,» ütles tarbijakaitseameti pressiesindaja Kadri Kauksi.

«Tegemist on aga kahe erineva piletiga, kuigi sisuliselt üheotstarbelised ning ka ühe ja sama hinnaga. Kahjuks on aga ametile teadaolevalt neid tarbijaid veelgi, kes olid küsinud müügikohast The Cranberriese pileteid, kuid saanud vastu Õllesummeri päevapileti, millel puudub märge The Cranberriese kontserdi kohta, mis omakorda on alus piletite tagasiostmiseks,» kommenteeris Kauksi.

«Amet on selgitanud Õllesummeri korraldajatele, et viimased peavad tarbija probleemide ja pöördumistega tegelema ning leidma tekkinud olukorrale lahenduse. Tarbijail soovitame teha korraldajale kirjalik pöördumine ning esitada oma nõue,» lisas tarbijakaitseameti pressiesindaja.

Õllesummeri avalike suhete juhi Reno Hekkonensi sõnul on arusaamatud mõne piletiostja väited, et ta ei oleks saanud osta The Cranberriese kontserdi piletit.

«Inimene pole pidanud ostma Cranberriese pileti asemel päevapiletit. Piletilevis olid samast hetkest kui Cranberries välja kuulutati (1. aprillil) müügil Cranberriese piletid. Kui inimene ei küsinud Cranberriese piletit, siis talle seda ka ei saadud müüa,» ütles Hekkonens.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles