Ratas korrastaks esimehena Keskerakonna rahaasju

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas
Jüri Ratas Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Augustikuisel kongressil Edgar Savisaare kõrval Keskerakonna esimeheks kandideeriv Jüri Ratas ütles, et erakonna rahaasjad pole olnud piisavalt korras ja selline olukord vajab muutmist.

Keskerakonna juhatuse liige ja riigikogu aseesimees Jüri Ratas avalikustas oma otsuse kongressil erakonna esimeheks kandideerida eelmise nädala lõpul, kuid kinnitas rahvusringhälingu raadiouudistele, et ei kooskõlastanud kandideerimisotsust erakonna praeguse juhi Edgar Savisaarega, vahendas ERR Uudised.

Kui teised erakonnad on välistanud koostöö Keskerakonnaga Edgar Savisaare juhtimisel, siis juhul, kui Ratas peaks esimeheks saama, kerkib kindlasti taas üles suhtumine idarahaskandaali, Ratas aga vältis konkreetse seisukoha väljaütlemist.

«Kindlasti see on üheltpoolt erakonnasisene küsimus, teiseltpoolt tänases rahastamissüsteemis on see ka avalikkuse küsimus. /.../ Loomulikult olen olnud ka varasemalt kriitiline, et erakonna rahaasjad pole olnud piisavalt läbipaistvad ja ka korras, nii et rahaasjade korrastus erakonna sees on üks minu seisukohti, millega ma kongressile lähen,» kinnitas riigikogu aseesimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles