TV3: Linnateatri ja Kultuurikatla juhte šokeeris linnajuhtide käitumine

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna linnavalitsus algatas internetiküsitluse, milles tahab teada saada, kas linlased eelistavad Linnateatri või Kultuurikatla nobedat valmimist. Mõlema asutuse juhid on linna teguviisist šokeeritud.

Linnapea Edgar Savisaar ütleb kaaskirjas, et mõlemat linn ehitada ilmselt ei jaksa, kuid kinnitab, et internetihääletuse tulemus on talle siduv, vahendas TV3 «Seitsmeste uudiste» videolõik.

MTÜ Kultuurikatel juhatuse esimees Peeter Eerik Ots ei pea säärast vastandamist ja tema sõnul võrreldamatu võrdlemist eetiliseks.

«Meie poolt hääletamine oleks ka millegi vastu hääletamine,» märkis Ots. «Ma ei kutsu Linnateatri vastu hääletama.»

Ots tunnistas, et tema selles aktsioonis osaleda ei kavatse.

Linnateatri direktor Raivo Põldmaa oskab linnapea aktsiooni kohta täna ainult käsi laiutada. Ta kinnitas uudistesaatele, et kuna linna säärane käik tuli talle ja peanäitejuht Elmo Nüganenile suure üllatusena, võtsid mehed päeva mõtlemisaega ning annavad pressile oma arvamusest homme teada.

Hääletuse tähtaeg on 10. detsember ning hääletustulemust näeb reaalajas aadressil www.sinuvalik2011.eu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles