Rongiga sõitis rekordiliselt palju reisijaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Riigisisest reisijatevedu korraldava Edelaraudtee rongidega sõitis oktoobris rekordiliselt 158 000 reisijat, ettevõte peab põhjuseks odavat hinda ja tasemel teenust.

Edelaraudtee müügijuht Annemari Oherd ütles tulemusi kommenteerides, et tegemist oli kolme viimase aasta parima oktoobrikuuga.

«Rekordiline oli reisijate arv nii Tallinn-Tartu kui ka Tallinn-Narva liinil. Tallinn-Tartu liini oktoobrikuu reisijate arv küündis varasemate aastate parimate suvekuude tasemele,» rääkis Oherd.

Tallinn-Tartu kiirronge kasutas oktoobris 25 550 reisijat, mis on alates kiirrongide käikupanemisest selle liini tipptulemus.

Tallinn-Viljandi kiirrongidel oli reisijaid üle 30 tuhande, mis on viiendiku võrra enam kui eelmise aasta oktoobris.

«Et soodsa hinna eest pakutav teenus on tasemel ja teenindus meeldiv, näitab arvude kõrval ka reisijatelt laekuv positiivne tagasiside,» ütles Oherd.

Edelaraudtee kõige populaarsemal liinil Tallinn-Türi-Viljandi sõitis oktoobris ligi 60 000 reisijat, Tallinn-Tartu suunal 47 000 reisijat, Tallinn-Narva suunal 17 000 reisijat. Tallinn-Rapla ronge kasutas 16 500 reisijat, Tallinn - Pärnu ronge 15 000 ning Tartu-Orava ronge 1 900 reisijat.

Tartu-Valga suunal on alates 1. augustist reisirongiliiklus remonditööde tõttu peatatud. Hinnanguliselt jääb selle tõttu aasta lõpuni teenindamata kuni 70 000 reisijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles