Õppefilm aitab postiljonidel koerte puremisest pääseda

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Posti õppefilm aitab koerte puremisest pääseda
Eesti Posti õppefilm aitab koerte puremisest pääseda Foto: Eesti Post

Novembri algul valmis õppefilm kirjakandjatele «Koer - sõber või vaenlane», kus praktiliste näidete abil juhendatakse, kuidas ohtlikus olukorras koeraga käituda.


«Tänavu on Eesti Postis registreeritud juba üheksa koerte tekitatud kehavigastust. Võrreldes eelmise aastaga on küll koerte põhjustatud traumasid vähem, kuid endiselt on paljud koeraomanikud hooletud ja õnnetusi juhtub,» ütles postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult.

Õppefilmis näidatakse võtteid, kuidas looma rünnaku puhul tegutseda, et tööülesandeid täitev postitöötaja ohutult posti kätte toimetada saaks.

Eesti Post usub, et õppefilmist on kasu ka tavainimestele, sest igaüks võib filmi vaadates leida või meelde tuletada mõne lihtsa nipi, kuidas looma rünnaku puhul ennast kaitsta ja vigastusi vältida.

Õppefilm valmis koostöös Eesti Saksa Lambakoerte Ühinguga. Film on üleval Eesti Posti kodulehel, samuti jõuab video lähipäevil kõikidesse suurematesse postkontoritesse.

Filmi tutvustatakse ka Eesti Posti turvakoolituste raames.

Eesti Post kutsub inimesi üles olema hoolivam kaaskodanike suhtes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles