Reporter.ee: Pärnu vibustaadionile kerkivad korrusmajad

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külad saavad mõõtu võtta ka vibulaskmises. Pilt on illustratiivne.
Külad saavad mõõtu võtta ka vibulaskmises. Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aastaid vibusportlaste kasutuses olnud 3,3 hektari suurune maatükk läheb Pärnu sõudebaasi eest vahetuskaubaks kinnisvaraarendusega tegelevale spordiklubile Põhjakotkas.

Vibustaadionile on kavas ehitada korruselamud, vahendas Reporter.ee videolõik.

Pärnu linnavolikogu esimees Ahti Kõo leiab, et vahetuskaubaga tõmmatakse kriips peale Pärnu vibuspordile ning antakse MTÜ-le Põhjakotkas võimalus alusetult rikastuda. Volikogu liige Koit Pikaro leiab samuti, et sõlmitud heatahteprotokoll ei ole oma loomult kõigi suhtes heatahtlik. Pikaro on seda meelt, et Pärnu võim annab MTÜ-le Põhjakotkas suurema krundi ja seob end kohustusega muuta detailplaneeringut.

Pärnu linnavõimul on aga vastulause nii Koit Pikarole kui Ahti Kõole.

«Tänasel päeval ei ole vast saladus see, et soovitakse seal vibustaadionil näha korruselamuid,» rääkis Pärnu abilinnapea Simmo Saar. «See mõte meile ei meeldi, aga kui maa omanik soovib algatada detailplaneeringu ja tal õnnetub sellele ka avalikkuse ees heakskiit saada, siis meil ei ole selles osas paraku midagi öelda.»

Uut sobivat kohta vibuspordi arenduseks praegu linnal pakkuda ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles