Orissaare vallas pääsesid mullikad maanteele liiklust ohustama

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Eile pärastlõunal kella poole viie paiku tekitasid Rauni Põllumajanduse OÜ kümned lahtipääsenud mullikad Tagavere- Taaliku maanteelõigul suure liiklussegaduse.

«Linnulennult võis mullikaid keset maanteed kõndimas ja jooksmas olla umbes poole kilomeetri ulatuses,» lausus üks pealtnägija, kirjutas Meie Maa. «Neid võis seal olla 30- 40 vähemalt ringis ja taganttulevad autod neid absoluutselt ei huvitanud ja kuigi meie ees sõitev väike auto üritas osadest neist mööda saada, ei õnnestunud see ei ühest ega teisest küljest.»

Liiklussegaduse lahendas lõpuks mullikatele vastu sõitnud suur veoauto, mille tõttu pakku pääsenud loomade karjajuht pööras pealtnägija sõnul otsa võpsikusse ning talle järgnes terve kari.

Õnneks ühtegi kokkupõrget loomade ja sõidukite vahel ei tekkinud.

Rauni POÜ- st öeldi, et nad ei oska veel öelda, kuidas loomad välja murdsid või pugesid, samuti ei tea täpset jooksu pannud loomade arvu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles