Aasta suhtekorraldaja läks ajutiselt kaitseministeeriumisse tööle

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingvar Bärenklau võtab rahandusministeeriumi esindajana vastu Aasta PR-teo auhinna kategoorias «avalik sektor», kampaania: eurole ülemineku teavituskampaania
Ingvar Bärenklau võtab rahandusministeeriumi esindajana vastu Aasta PR-teo auhinna kategoorias «avalik sektor», kampaania: eurole ülemineku teavituskampaania Foto: Peeter Langovits

Kaitseministeerium võttis mõneks kuuks tööle eelmisel aastal parima suhtekorraldaja tiitli pälvinud Ingvar Bärenklau, kes seni tegeles eurole üleminemisega seotud teavitustööga.

Kaitseministeeriumi avalike suhete osakonnajuhataja asetäitja Hannes Krause sõnul töötab Ingvar Bärenklau ministeeriumis ühe konkreetse projekti raames ja tema ajutine tööleping lõpeb oktoobri lõpuks.

«Põhjus on selles, et seoses töötajate rotatsiooniga ei olnud piisavalt inimressurssi ühe põhjalikumat analüüsi nõudva projekti lõpetamiseks ja nii tuligi võtta tööle ajutiselt üks kogenud spetsialist,» selgitas ta. Krause lisas, et sügisel naaseb põhikohaga tööle üks lapsehoolduspuhkusel olev spetsialist ja siis lõpeb ka ajutise töötaja töösuhe.

Kaitseministeeriumi esindaja rõhutas, et Ingvar Bärenklau ajutiselt töölevõtmise juures ei mänginud tema kuulumine erinevatesse kodanikuühendustesse mingit rolli, kuna tegu on omal alal väga kogenud spetsialistiga.
Ingvar Bärenklau kuulub nagu kaitseminister Mart Laargi Eesti Üliõpilaste Seltsi.

Eelnevalt töötas Bärenklau rahandusministeeriumi eurokommunikatsiooni projektijuhina ning Eesti Suhtekorraldajate Liit omistas talle selle töö eest aasta suhtekorraldaja tiitli. Ta on töötanud president Lennart Meri pressiesindajana, aga ka mitmetes meediaväljaannetes nagu Postimees ja ERR.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles