Tallinna linnalaagritesse on veel vabu kohti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnalaagri lapsed külastavad ka Vembu-Tembumaad.
Linnalaagri lapsed külastavad ka Vembu-Tembumaad. Foto: Marina Pushkar

Tallinna Noorsootöö Keskus teatab, et suvistesse linnalaagritesse on veel vabu kohti.

Võimalik on end kirja panna 22.-26. augustini toimuvatesse Männiku, kesklinna ja Kopli noortekeskuste laagrivahetustesse. Linnalaagrite sihtrühmaks on 7-12-aastased lapsed.

Laagris toimuvad tegevused on mängulised, seiklus- ja vaheldusrikkad. Kunstihuvilisi oodatakse Männiku noortekeskusesse, kus lisaks meisterdamistele külastatakse Keila veekeskust ja meremuuseumi, mängitakse bowling'ut ja käiakse kinos.

Kopli noortekeskuses toimuvad näitlemis- ja tantsuteemalised töötoad ning õpitakse õhupallikunsti ja origamit. Kesklinna noortekeskuses võetakse ette seiklusmäng «Aaretejaht», lisaks toimuvad erinevad sportlikud mängud, külastatakse keraamikatehast ning Artise kino. Iga linnalaagri vahetuse lõpetab väljasõit Vembu-Tembumaale.

Linnalaagrite programm ja registreerimisinfo on saadaval noortekeskuste kodulehel ja koondinfo Tallinna noorte infokeskuse veebilehelt www.taninfo.ee. Linnalaager maksab 45 eurot, Tallinna noortekeskuse kaardi omanikule 39 eurot.

Kõikidel noortekeskustel Tallinnas on ühine noortekeskuste kaart. Noortekeskuste kaart annab õiguse külastada kõiki neid keskusi Tallinnas ning osa võtta nende poolt pakutavatest ettevõtmistest, projektidest ja teenustest kas tasuta või soodustustega. Noortekaarti saab vormistada igas Tallinna noortekeskuses.

Tallinna Noorsootöö Keskus on katusorganisatsiooniks seitsmele Tallinna noortekeskusele, Tallinna noorte infokeskusele ning Tallinna ja Harjumaa teabe- ja nõustamiskeskusele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles