Viljandi maantee kergliiklustee ehituse lõpetamine venib

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juunis valmima pidanud Valdeku tänava ja Viljandi maantee äärne jalgrattatee katkeb ootamatult Raudalu baari juures.


Teisel pool baari läheb tee jälle edasi, aga kummalgi pool maja on mõnekümne meetri pikkune teelõik asfalteerimata. Kollane silt kuulutab, et puuduvad teejupid tehakse valmis augustis.

Tallinna kommunaalameti juhataja asetäitja Peep Koppeli sõnul on veidra teekatkestuse põhjuseks ootamatult üles kerkinud maaküsimus. «Seal oli maaküsimus lahendamata, see oli riigimaa ja linn pidi riigilt taotlema nõusoleku sinna tee rajamiseks. Nüüd on meil see nõusolek olemas, teeme töödele uue hanke ja puuduolevad teeosad ehitatakse valmis nii kiiresti kui võimalik,» ütles Koppel.

Jalgratturid on veel poolelioleval teel avastanud ka ühe olulise puuduse. Nimelt asub kergliiklustee maanteest madalamal ning vihma korral uhub vesi teepeenralt sinna liiva. Seda võis märgata üsna mitmel teelõigul.

Koppel polnud liivaprobleemist teadlik, kuid kinnitas, et  «kui seal tõepoolest selline probleem on, siis see on ehitaja asi see garantiitööna korda teha, et rohkem sellist asja ei juhtuks,» ütles Koppel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles