Telematk: uus juubelisari viib Eestit avastama

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TV3 promo

TV3 toob Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul ekraanile uue ja põneva EV100 juubelimatkade saatesarja. Saatejuhid Kristel Aaslaid ja Indrek Vaheoja viivad vaatajad juubeliaastal avastama kodumaa loodust. Kaasa saab elada väljakutseid täis rännakutele, milles löövad kaasa ka Eesti staarid.

"Meil on alati kaasas ka armastatud Eesti kuulsused, kelle erinevatel EV100 juubelimatkadel proovile paneme," märkis Vaheoja. 

Indrek, Kristel ja nende kuulus kaaslane lähevad nii mäkke kui jõkke, nii jalgsi kui süstaga, rattal või parvega ning tutvustavad televaatajale erinevaid matkamisvõimalusi, pannes ka ennast erinevate katsumustega proovile.

Saatesarjas "Seitsmesed juubelimatkal" saab kokku üks korralik Eesti seiklus – merematk kajakiga Kolga lahe saartel, vooluveematk kanuuga, seikluslik mägironimismatk, FAT rattamatk, tõukerattamatk, loodusvaatlusmatk, räätsamatk rabas ja hullumeelne ellujäämismatk. Kõik matkad on valitud EV100 juubelimatkade sarjast, lähema info leiba SIIT

Avasaates lähevad Indrek Vaheoja ja Eesti värskeim superstaar Uudo Sepp maastikutõukeratta ja kanuudega seiklema filmi "Viimne reliikvia" radadel Taevaskojas. Seiklustega ühinevad ka Inga Lunge, Raivo E. Tamm, Grete Klein, Reket ja Krista Lensin.

Saade valmib koostöös Eesti Matkaliidu ja Eesti Vabariik 100 korraldustoimkonnaga.

Sarja esimese osa treilerit vaata SIIT

Indrek Vaheoja on suvist seiklemist praktiseerinud neljal tele-suvel. Harrastusmükoloogina üritab Indrek kõikjalt leida söödavaid või söödamatuid, aga silmailu pakkuvaid seeni. 

Kristel Aaslaid on "Padjaklubi" osatäitja ning laulja, kes ei karda vastu astuda oma hirmudele ja on vapralt valmis igas väljakutses osalema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles