Meest ja neiut süüdistatakse eaka naise röövmõrvas

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann / Postimees

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kohtusse kriminaalasja, milles meest ja 17-aastast neiut süüdistatakse neile tuttava eaka naise röövmõrvas.

Harju maakohus määras tänasel eelistungil 31-aastase Merlise ja 17-aastase Ingridi süüasja arutamise 13. märtsile, ütles ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik ERR Uudistele.

Süüdistuse järgi mõrvasid Merlis ja Ingrid tänavu 18. veebruaril Tallinnas Mustamäel ühes korteris neile tuttava 79-aastase naise ja röövisid seejärel korterist raha, mobiiltelefoni, teleri ja muid asju.

Veretöö avastati samal õhtul ning viis päeva hiljem pidas politsei kuriteos kahtlustatuna Merlise ja Ingridi kinni, kaks päeva hiljem andis kohus loa nende vahistamiseks.

Süüdimõistmisel mõrvas näeb karistusseadustik ette kaheksa- kuni 20-aastase või kuni eluaegse vangistuse, kohus saab mõrvas süüdimõistmisel alaealisele määrata maksimaalselt kuni 10-aastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles