Maavalitsus soovib sotsiaaltöötajatele 28 elektriautot

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriauto.
Elektriauto. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Saare maavalitsus on sotsiaalministeeriumile esitanud taotluse, milles soovib oma käsutusse sotsiaaltöötajate töö hõlbustamiseks 28 elektri jõul töötavat autot.

Maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja asetäitja Anneli Tõru sõnul kujunes autode arv sotsiaaltöötajate endi nägemuse ja vajaduste alusel, kirjutas Meie Maa.

Kakskümmend kaheksa elektriautot on plaanis maakonna kuueteistkümne omavalitsuse vahel jaotada nii, et igas vurab vähemalt üks, suuremates mitu liiklusvahendit.

Tõru lisas, et ideaalis peaksid sotsiaaltöötajad tänu elektriautodele muutuma liikuvamaks ja jõudma kergema vaevaga kõikide abivajajateni.

«Koduhoolduses on auto asendamatu toidu ja kõige muu vajaliku kliendini toimetamisel ning miks-mitte ka sellesama kliendi transportimisel kas arsti juurde, postkontorisse või päevakeskusesse,» põhjendas ametnik nentides, et see, mida reaalselt tähendab ühe elektriauto hooldamine ja ülalpidamine selgub siiski alles kogemuste najal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles