/nginx/o/2011/07/28/687164t1hb593.jpg)
Neljale
400 g veise välisfileed
1 väiksem sibul
200 g arborio riisi
50 g võid
100 g Santa Maria päikesekuivatatud tomateid
4 sl tomatipüreed
500 ml köögiviljapuljongit
100 g Parmesani juustu
Santa Maria Taco maitseainesegu
Santa Maria kivisoola (Rock Salt)
Santa Maria Tellicherry pipart
Lõika veise välisfileest õhemad viilud, maitsesta Taco maitseaineseguga ning jäta seisma, kuni valmistad risotot. Risoto tegemiseks prae võis hakitud sibul, päikesekuivatatud tomatid ja riis. Lisa tomatipüree ja osa puljongist. Sega ning lase madalal tulel keeda, kuni suurem osa veest aurustub. Nüüd hakka puljongit juurde valama ja keeda aeg-ajalt segades, kuni riis on valmis. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga. Lõpuks sega juurde riivitud Parmesan. Serveeri koos kuumal grillpannil praetud veise välisfileega.