Lapsed pildusid vana naise kividega siniseks

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kivid.
Kivid. Foto: SCANPIX

Möödunud neljapäeva südaöö paiku loopisid 8-, 10- ja 11-aastane poiss Lääne-Virumaal Tamsalus 73-aastast naist kividega ja tabamused olid nõnda tugevad, et naisel tekkisid verevalumid.

Kus muhud on ja mitu neid on, seda riigiprokuratuuri pressinõunik Carol Merzin tervisekaitseandmete konfidentsiaalsuse tõttu öelda ei saanud, kuid ta kinnitas, et naine käis perearsti juures, kes vigastused fikseeris, kirjutas Õhtuleht.

Mänguväljakul kiikuv umbes kümneaastane poiss rääkis, et veel mitu poissi nägid pealt, kui väiksemale liiga tehti ja vana naist kividega loobiti.

Prokuratuuris nenditi, et kuna õigusvastase teo toime pannud poisse nende ea tõttu karistada ei saa, siis kriminaalmenetlust ei alustata, kuid teo kohta saadeti nii poiste seaduslikele esindajatele kui ka elukohajärgsele alaealiste komisjonile teade koos taotlusega kohaldada nende suhtes mõjutusvahendeid.

Psühholoogi Ene Pilli hinnangul ei ole lapsed hukka läinud, vaid lapsel puudub elukogemus ja tema karistamise asemel aitab pigem temaga rääkimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles