Rannatüli lõppes roidemurruga

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaklus. Foto on illustreeriv.
Kaklus. Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Kauni Kolga lahe ääres, hulga rikaste ja ilusate elamiste vahetus läheduses küpsenud riid paadi merre laskmise ja ranna kasutamise pärast päädis juuli algul roidemurru ja hulga süüdistustega.

Kohalik pensionärist maaomanik Richard Mererand ja Tallinna Diagnostikakeskuse endine juht Agu Kivilo läksid tüli lahendamiseks käsipidi kokku ja väidetavalt sai kannatada Mereranna seitsmes roie, kirjutas Õhtuleht.

Kivilo väldib nüüd Mereranna krundist mööduvat mere äärde viivat teed nagu tuld, et teist meest enam mitte ärritada ja ka Mererand kinnitab, et pole pärast konflikti Kiviloga suhelnud ega kavatsegi seda enam teha.

Mereranna selgituste kohaselt ei meeldi talle rannas tuuritavad ATVd ja kui ta üritas Kivilo ATVd pildistada, haaras too fotoaparaadi ja viskas selle vette, misjärel toimunud rüseluses murduski roie.

Kivilo aga väidab, et mingist laamendamisest või rallimisest pole tema puhul juttugi, sest seal on lihtsalt lähim võimalus paati vette lasta ning rüselust alustas tema sõnul Mererand, kes talle kallale tormas ja pikali lükkas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles