Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2011/07/29/688726t1hcfca.jpg)
Värsket kapsast 2 kg
Magusat tšillikastet 300 g
Soola, pipart
Sealihalõike 1,4 kg (6 tk)
Soola, pipart
Oliiviõli
Riivi värske kapsas ning hauta kergelt koos tšillikastme (võib ka kasutada värsket tšillit või teisi vürtsikamaid maitseaineid), maitsesta soola-pipraga. Lihalõigud prae kergelt kuumal pannil (nii et lihal oleks ilus pruun värv) ja pane 10–15 minutiks ahju järelküpsema. Serveerimisel tõsta kapsas vaagnale ja sinna peale lihalõigud.