/nginx/o/2011/07/29/688764t1hbae4.jpg)
4 portsu
25 min
400 g sea(sise)fileed
1/3 dl oliiviõli
300 g külmutatud herneid
400 g külmutatud (või värskeid) rohelisi ube
¾ dl riivitud parmesani
¾ dl kohvikoort
1,5 tl riivitud apelsinikoort
2-3 sl värsket apelsinimahla
2 tl magusat (Dijon) sinepit
1-2 küüslauguküünt, purustatud
Määri filee ümbert õliga ning maitsesta soola-pipraga. Kuumuta ahjugrill (või pann) ning rösti liha ümberringi pruunikaks (igalt küljelt 6-7 min) ja aseta fooliumisse tahenema. Aja suurem pott veega keema, lisa maitse järgi soola ning kuumuta ube, kuni need parajalt krõmpsud. Keetmise lõpupoole lisa ka herned. Nõruta sõelal. Lõika sealihast õhukesed viilud, tõsta need koos ubadega kaussi ja puista peale riivitud parmesan. Sega läbi. Klopi kokku kohvikoor, apelsinimahl ja -koor, sinep ning küüslauk. Maitsesta kaste soola-pipraga ja vala salatile.