/nginx/o/2011/07/29/688800t1h149e.jpg)
4 portsu
20 min
400 g rohelisi külmutatud või värskeid ube
1 purk nõrutatud valgeid konservube, loputa sõelal külma veega üle
2 küüslauguküünt
2 -3 sl oliiviõli
1-2 sl sidrunimahla
6 peekoniviilu
2 kana rinnafileed, lõika lapiti pooleks ja nõnda saad 4 õhemat fileed
1, 5 dl valget veini või õunamahla ja 1 tl valgeveini äädikat (või õunaäädikat)
Keeda oad parajalt krõmpsuks, nõruta ning sega 1 tl oliiviõli , sidrunimahla ja 1-2 purustatud küüslauguküünega. Lisa ka valged oad ning sega salatiks.
Kuumuta pannil ülejäänud õli ja prae ses peekoniviilud krõbedaks. Tõsta need taldrikule küpsetuspaberi peale. Prae samal pannil soola-pipraga maitsestatud kanafileepalad mõlemalt poolt kuldpruuniks (pann peab olema tõesti kuum!). Tõsta foolimisse 5 minutiks tahenema. Samale pannile purusta krõbe peekon ning kalla kohe peale vein või mahl. Lase pannitäis korraks keema ning kalla kanadele. Serveeri mahalseid kanapalu oasalatipadjal.