Ka taksot peab praegu kaua ootama

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Tallinnas tuleb praegu takso kõige kiiremini kesklinnas ja Mustamäel, pika ooteajaga peab arvestama Pirital, Pääskülas ja Laagris ning mõnest taksofirmast ei pruugi sinna autot üldse saada.


Mustamäel jõuab takso tellija ukse ette 10 kuni 15 minutiga, öeldi Postimees.ee'le kell 12 Tulika taksost ja ETX taksost.

Lasnamäel tuleb Tulikast taksot tellides arvestada vähemalt 20 minutiga. Pirital peaks Tulika taksot ootama kindlasti üle poole tunni, ütles tellimiskeskuse dispetšer.

ETX taksost öeldi, et Pirital tuleks taksot oodata kindlasti üle tunni. Sealne dispetšer ütles, et Pirita teel on praegu linna poole suunduv liiklus väga aeglane, mis tähendab seda, et kui takso ka tellija juurde jõuab, tuleks kesklinna poole suundudes ikkagi ummikus istuda.

Tulika takso tellimisnumbrile helistades tuli ootel olla ligi 4 minutit. Osade taksofirmade tellimistelefonid andsid kinnist tooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles