Vihm viis võidusamba tagant muru minema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paduvihm rikkus Harjumäe nõlva haljastuse.
Paduvihm rikkus Harjumäe nõlva haljastuse. Foto: Peeter Langovits

Nädalavahetuse suured sajud uhtusid Harjumäe nõlvalt Vabadussõja võisusamba tagant suure lahmaka muru alla. 20. augustiks saab muru jälle korda.

Harjumäge hooldava firma Mustamäe Haljastus juhataja Olev Kallas tõdes, et laupäeval sadanud tohutu vihm uhtus tõesti Vabadussõja võidusamba tagant nõlvalt muru minema. Praeguseks on töömehed allavarisenud muda minema vedanud, kuid muru taastamine võtab natuke aega.

«Täna-homme arutame kaitseministeeriumiga läbi, mida edasi teha, kuid 20. augustiks tuleb igal juhul nõlv korda saada,» mainis Kallas. «Peame põhjalikult läbi mõtlema, mida ette võtta, et edaspidi niisuguseid asju vältida.»

Ta lisas, et järsu nõlva peal on muru loomulikult pulkade ja muude meetoditega kinnitatud, kuid nii suure saju ja veekoguse vastu ei aita miski. Kogu Harjumäe vesi voolas sealtkaudu alla.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles