Võrus jäi lumetormi tõttu ära Ellerheina kontsert

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellerheina tüdrukud laulukaare all
Ellerheina tüdrukud laulukaare all Foto: Mihkel Maripuu

Pühapäeva lõunaajal selgus, et tütarlastekoori Ellerhein ja Reval Ensemble’i kontsert «Valgel maal», mis peaks algama Kandles mõne tunni pärast, jääb halbade ilmaolude tõttu ära.

Kandle teatri- ja kontserditegevuse administraator Ingrid Välbe ütles, et buss lastega sõitis küll Tallinnast välja, kuid pööras tagasi, sest liiklus Tallinna-Tartu teel oli lumeolude tõttu halvatud, kirjutas Võrumaa Teataja.

«Tegu oli ikkagi kahekorruselise bussiga, kus peal 60 last. Otsustasime, et ei pane laste elu ja tervist ohtu. Ka bussijuht ütles, et nii suure ja kõrge bussi lumerööbastes teel hoidmine on väga riskantne,» seletas Eesti Kontserdi produtsent Neeme Punder. Ta lisas, et kontsert «Valgel maal» toimub Kandles kindlasti ja võib-olla juba detsembris.

Kultuurimaja pakkus lohutuseks võimalust tasuta Bondi-filmi vaadata ja paljud tegidki seda. «Meie läheme küll filmi vaatama. Kui juba kodust lumme karates seiklus algas, miks mitte siis lõpuni seigelda,» arvas Margit koos sõbrannadega. Neile, kel teel Kandlesse jahe oli hakanud, pakuti kuuma teed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles