Linnavalitsus ootab kirjasid Kultuurikatla või Linnateatri eelistamiseks

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internetiküsitluse läbiviimiseks on avatud koduleht aadressil www.sinuvalik2011.eu.
Internetiküsitluse läbiviimiseks on avatud koduleht aadressil www.sinuvalik2011.eu. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht /montaaž

Tallinna linnavalitsus ootab lisaks internetihääletusele linlastelt ka kirju, et selgitada, kas kiiremat rahasüsti vajab Kultuurikatel või Linnateater.


Tallinna linnavalitsusele laekuvad päringud selle kohta, kuidas saavad käimasolevas kultuuriobjektide hääletuses osaleda inimesed, kel puudub arvuti kasutamise võimalus ja oskused, teatas Raepress.

Linnajuhid soovitavad oma hääle andmiseks kirjutada kiri linnapea nimele, milles märgitakse selgelt oma eelistus Linnateatri - Kultuurikatla varasema ehitamise kasuks.

Samuti peab kirjal olema saatja nimi ning postiaadress, et vajadusel saaks vastanutega küsitlusse puutuvalt ühendust võtta. Kirjad palub Raepress saata aadressil Vabaduse väljak 7.

Arvesse lähevad hiljemalt 10. detsembri postitemplit kandvad kirjad.

Raepress teatas, et järgmistes ajalehtede Pealinn ja Stolitsa numbrites ilmub ka samal teemal küsitlustalong, mille postitamine on tasuta.

Kultuuritegelaste, Tallinnapostimees.ee lugejate ja opositsiooniparteide poolt ägedat kriitikat saanud ning linnavalitsuse ja Keskerakonna poolt korraldatud internetiküsitlusega lubas Savisaar otsustada, kas varem ehitatakse valmis Linnateatri uus maja või suurejooneline kultuurikompleks Kultuurikatel.

Praeguse seisuga on internetiküsitluses oma hääle andnud 3900 inimest ning 59 protsenti neist on toetanud Kultuurikatla kiiremat valmimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles