Märt Volmer asus tööle peaministri välisnõunikuna

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Volmer
Märt Volmer Foto: www.valitsus.ee

Alates augustist töötab peaministri välisnõunikuna diplomaat Märt Volmer.

Volmer nõustab peaministrit rahvusvaheliste suhete ja välispoliitika alal. Ta on töötanud Eesti välisteenistuses alates 1993. aastast. Tema töökohustuste hulka on kuulunud nii Eesti kahepoolsed suhted välisriikidega kui ka töö rahvusvahelistes organisatsioonides.

Volmer on töötanud Eesti välisesindustes Taanis ja OSCE juures Viinis, olnud peakonsul Peterburis ning Eesti Vabariigi suursaadik Türgis. Enne tööle asumist peaministri välisnõunikuna töötas ta Ida-Euroopa, Aasia, Aafrika, Ameerika ja Vaikse Ookeani piirkonna poliitikaosakonna peadirektorina välisministeeriumis.

Volmer on lõpetanud EBSi magistrantuuri rahvusvahelise ärijuhtimise erialal, enne seda õppis ta Tallinna Pedagoogilises Instituudis kehakultuuri erialal. Samuti on ta lõpetanud Eesti Diplomaatide Kooli, kus spetsialiseerus konsulaarsuhetele.

Peaministri senine välisnõunik Toomas Kukk asub tööle Eesti suursaadikuna Bulgaarias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles