Orissaare kant saab õhtuks elektri tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Orissaare alajaama põlengu tõttu on siiani kümned asulad ilma elektrita, valgus saadakse majadesse hiljemalt kella 20-ks.

Orissaare vallas olid vooluta osaliselt Orissaare alevik, samuti Saikla, Tumala, Liiva, Suur-Rahula, Väike-Rahula; Pöide vallas Mui, Kärneri, Ula, Talila, Kanissaare, Keskvere, Kõrkvere, Kakuna, Muraja, Leisi, Veere, Uuemõisa, Ardla, Välta, Neemi, Unguma ning Laimjala vallas osaliselt Saareküla, teatas maakonna kriisikomisjoni aseesimees Andrus Lulla.

«OÜ Jaotusvõrk loodab pingestada uue 10 kilovoldise jaotusseadme kaudu nimetatud piirkonnad hiljemalt täna kella 20-ks,» märkis Lulla. Vooluta jäävad siis veel Muraja küla Kõuhkna alajaama seitse tarbijat, kes saavad elektrienergia tagasi hiljemalt homme õhtul.

Orissaare vallas jääb täna õhtul seoses uuele jaotlale ümberlülitamisega umbes üheks tunniks vooluta kogu Orissaare alevik ning Pöide vallas Tornimäe keskus ja Põripõllu, Reina, Nenu, Mui ja Kärneri külad, kellel on praegu avariilise skeemi kaudu vool olemas.

Tormikahjustuste tõttu ei ole endiselt elektrit Kärla vallas Käesla külas. Täna hommikul lisandusid Kihelkonna vallas Kalmu, Kuralase ja Tohku külad. OÜ Jaotusvõrk loodab ka nimetatud küladele täna õhtuks voolu tagasi anda, vahendas Lulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles