Ajakiri Pere ja Kodu saab uue peatoimetaja

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsi Altjõe.
Kirsi Altjõe. Foto: Ajakirjade Kirjastus

Selle aasta oktoobrist võtab ajakirja Pere ja Kodu peatoimetaja rolli aastaid ajakirja juhtinud Tiia Kõnnussaarelt üle senine Anne&Stiili toimetaja Kirsi Altjõe.

Ajakirjade Kirjastuse juht Mart Luik ütles pressiesindaja vahendusel, et Pere ja Kodu kolib peatselt Tartust Tallinna ning sellega muutub osaliselt ka toimetuse koosseis. «Ajakiri Pere ja Kodu on meie kirjastuse üks alustalasid. Tiia Kõnnussaar on sellest teinud oma ala tipu ja juhtinud ajakirja edukalt alates 1994. aastast,» märkis Luik. «Uus peatoimetaja on lubanud hoida kõiki ajakirjas aastatega omandatud väärtusi,» kinnitas ta.

Altjõe on Luige hinnangul silma paistnud hea vaistuga ajakirjanikuna, kel on potentsiaali saada väga heaks peatoimetajaks.

Kirsi Altjõe märkis, et peab Pere ja Kodu väga tugevaks ja õigeid väärtusi hindavaks ajakirjaks. Altjõel on kodus kaks lasteaiaealist poega, mistõttu puudutab pereajakirja teemadering ka teda. «Praegune toimetus on teinud suurepärast tööd. Minu eesmärk on nende loodud traditsioone jätkata, aga tuua ajakirja rohkem värve, uudset lähenemist ja positiivseid emotsioone, et selle ajakirja leiaks üles nii beebide emad kui ka teismeliste laste isad.»

Esimene uuenenud ajakiri Pere ja Kodu tuleb välja käesoleva aasta novembrikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles